Blog

Kulcsszavas keresés:
Minden, amit a fa teraszról tudni kell! Ismerkedjen meg a fa teraszburkolatok típusaival, legyen naprakész a szakmailag az ExoticWood blogjának segítségével!

Bővebben...


Friss hírek, kapcsolódó események - tekintse meg blogunkat, ne maradjon le a fontos és érdekes információkról!

Bővebben...


Hogyan tervezz magadnak álomkonyhát?

Bővebben...


Szeretnéd tudni, hogyan lehet trópusi hangulatú fürdőszobád? Olvasd el blogunkat!

Bővebben...


Hogyan lehet trópusi hangulatú a kerted?

Bővebben...


Mi a helyzet azzal a szobával, ahol életed egyharmadát töltöd? Szeretnéd, ha úgy ébrednél minden nap, mint egy trópusi nyaraláson?

Bővebben...


Mit szólnál hozzá, ha olyan érzés lenne kiülni a kertedbe, mintha nyaralnál a trópusokon?

Bővebben...


Élvezd úgy teraszodat, mintha trópusi környezetben lennél! Olvasd el Blogunkat egy kis inspirációért!

Bővebben...


Mivel ez egy nagyon népszerű és fontos téma, és mert természetesen nagyon szeretjük a trópusi hálószobákat, gyűjtöttünk neked sok-sok inspiráló képet!

Bővebben...


Hunyd le a szemedet, és képzeld magad elé a kertedet. Nézd végig lassan a szépségét, aztán pedig gondold végig magadban: elégedett vagy mindennel?

Bővebben...


A tökéletes konyha megtervezése finoman szólva sem egyszerű feladat, ráadásul nagyon időigényes. Az elrendezés kialakításától kezdve, az elektromos és a vizes kiállások elhelyezése, az anyagválasztás és természetesen a design.

Bővebben...


Bár még a télben járunk, az időjárás sokszor a meleg idő közeledtét jelzi. Ha reggelente félálomban kitekintünk az ablakon, szinte azt hihetjük, tavasz van. Nem ritka mostanában a tiszta kék ég és a napsütés látványa, és bizony többször is előfordult, hogy a hőmérő higanyszála 10 fok felé kúszott.

Bővebben...


Végre! Úgy tűnik a téli sötétség és a havazás már a múlté, most már beköszöntött a napfény, a könnyű szellők és a megújulás időszaka. Te is vártad már a tavaszt?

Bővebben...Bővebben...


Nyaralj a trópusokon otthonodban!

Bővebben...


A tavaszt már mindannyian vártuk, de az évszak sosem érkezik zökkenőmentesen. Az örömteli napsütést és a magasabb Celsius-értéket heves esőzések és durva, csípős szelek kísérik.

Bővebben...