Blog

Kulcsszavas keresés:
A tavaszt már mindannyian vártuk, de az évszak sosem érkezik zökkenőmentesen. Az örömteli napsütést és a magasabb Celsius-értéket heves esőzések és durva, csípős szelek kísérik.

A tavaszt már mindannyian vártuk, de az évszak sosem érkezik zökkenőmentesen. Az örömteli napsütést és a magasabb Celsius-értéket heves esőzések és durva, csípős szelek kísérik. Gyakran előfordul, hogy a négy fal közül vonzónak tűnő, hívogató napfényben úszó kert inkább csak látványnak szép: majd' megfagyunk, amikor szellős öltözetben kilépünk a teraszra. Ez az időjárás természetesen a burkolatnak sem tesz jót.

 

A sok esőzés és a szél könnyen kikezdheti a rosszul lerakott kültéri lapokat, a fapadló pedig könnyen elkorhadhat. Léteznek azonban olyan természetes burkolatok, amelyek fából készültek, mégis a legjobb formájukat mutatják, legyen szó bármelyik évszakról. Eső, hó, jégeső, vagy éppen folyamatos napsütés – nem számít, milyen idő van, a terasz akkor is gyönyörű marad.

Ilyen a trópusi fa is: ezeket a fafajták az éghajlat néha meglehetősen szélsőséges éghajlata edzette, így könnyen ellenállnak a természet és az időjárás viszontagságainak – és nem mellesleg hihetetlenül szépek.

 

Ha ilyen burkolatot választasz, mindenki csodájára jár majd teraszodnak – ha egy kicsit odafigyelsz a dekorációra, akkor a kertedből igazi éden válik, ahol a trópusokon érzed magad. Csak hátradőlsz egy Mojitóval a kezedben, és élvezed a napsütést, miközben langyos szellő simogatja az arcodat. Nem kell aggódnod a korhadás miatt, és nem kell lemondanod a fa különlegességéről, melegségéről – ráadásul a trópusi fafajták igazán különlegesek, így teljesen egyedi kerted lehet.

Az Exotic Wood kínálatában számos egzotikus fafajtát találsz, különféle színekben, mintázatokkal – biztosan megleled köztük a kedvencedet álomkertedhez!




Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás a bejegyzéshez!