Ajánlatkérés Visszahívást kérek Hívjon most!
Svédpadló, tömör fa parketta

Svédpadló, tömör fa parketta

Svédpadló, tömör fa parketta

Esztétikus, természetes, időtálló – a svédpadló tulajdonképpen nem más, mint az igazi fa parketta, ami teljes egészében minőségi tömörfából készül.


A svédpadló jellegzetességei

A svédpadló olyan csaphornyos parketta, melyet az MSZ EN 13226 számú szabvány előírásainak megfelelően csap és horony kialakításával gyártanak.

A kötegekben a parketták egyoldalasak (a csap és a horony mindig azonos oldalra és végre kerül), ezért csak futó mintában rakhatók.

A svédpadló természetes fa alapanyagának köszönhetően minden környezetbe otthonosságot, melegséget visz, és megfelelő és rendszeres felületkezeléssel akár hosszú évtizedekig is megőrizheti újszerű állapotát.

Mivel minőségi fából készül, ezért felületkezelés után is megtartja természetes mivoltát, szépségét, így ha kedveli a rusztikus hatást, a svédpadló igazi főnyeremény lesz az ön számára.


A svédpadló lerakása megfelelő előkészületeket igényel

A svédpadló lerakásakor rendkívül körültekintően kell eljárni, és nagyon fontos a megfelelő aljzatkiegyenlítő és ragasztó használata is, mert ha nedves marad az alap, az károsíthatja a parkettát.

Padlófűtéshez a svédpadló általánosságban nem használható, azonban a rétegelt parketta – mely szintén készülhet trópusi fából – erre is alkalmas.


Általános tudnivalók a svédpadló, tömör fa padló tisztításáról:

  • takarítását csak enyhén nedves ronggyal szabad végezni;
  • kerülni kell a vegyszeres, szerves oldószerek használatát;
  • szigorúan tilos bő vízzel felmosni;
  • napi portalanítás partvissal, porszívóval vagy puha ronggyal történjen.

Széles szín- és méretválaszték áll vásárlóink rendelkezésére, hogy mindenki megtalálja itt az igényeihez legjobban passzoló svédpadló-típust.

Mivel a svédpadló ára méretenként és fa fajtánként változik, ezért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és igényelje megrendelésére szabott árajánlatunkat!

Svédpadló, tömör fa parketta
Svédpadló, tömör fa parketta
Svédpadló, tömör fa parketta
Svédpadló, tömör fa parketta
Svédpadló, tömör fa parketta