Ajánlatkérés Visszahívást kérek Hívjon most!

Vinyl padló

 

Vinyl padló, a fa parketta egyik minőségi alternatívája

Noha vállalkozásunk legfőbb profilja a trópusifa-termékek forgalmazása, az örök klasszikusnak számító fa mellett kiváló minőségű vinyl padlók is megtalálhatók széles kínálatunkban. A vinyl padló alapanyaga a PVC, vagyis a polivinil-klorid, ami egy kimondottan ellenálló, erős és igen sokoldalúan felhasználható anyag. Egyre keresettebbnek számít a padlóburkolatok között, amit számos kedvező tulajdonságának köszönhet. Könnyen lerakható, esztétikus megjelenésű, és rendkívül hosszú élettartamú. Ismerjék meg közelebbről a vinyl padló előnyös jellemzőit!

Határtalan tartósság gond nélkül

A vinyl padló egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy páratlan tartósságából és kopásállóságából adódóan nem kell attól tartanunk, hogy a lefektetése után pár évvel minőségi vagy esztétikai romlást tapasztalnánk rajta. Mind a felhasznált alapanyagok tekintetében, mind szerkezetileg a vinyl padló tartóssága szinte egyedülálló, különösen annak tükrében, hogy komolyabb karbantartást, gondozást sem igényel. Minden bizonnyal ezért keresik sokat a fa parketta helyett, amit bizonyos időközönként érdemes felcsiszolni és újrakezelni, hogy megőrizze legszebb pompáját. A vinyl padló ráadásul vízálló is, így melegburkolatként nemcsak a nappaliba és a hálószobába tökéletes választás, hanem a konyhába és a vizes helyiségekbe is.

Megtévesztő hasonlóság a fával

Az igényesen tervezett és korszerű technológiával gyártott vinyl padló többféle mintázattal is elérhető. Noha léteznek kerámia- vagy kőlapot imitáló termékek, igazán nagy választékot a famintázatú vinyl padlóburkolatok között találunk. A legjobb minőségűek esetében már-már csak a szakavatott szem számára észrevehető, hogy az adott burkolat valódi fából van-e, vagy prémiumminőségű utánzat.

A vinyl padló praktikus tulajdonságai

A vízállóságon túl ugyancsak módfelett praktikus jellemzője a vinyl padlónak, hogy valóban egyszerű letenni, és a letevés után azonnal járható. Meglévő burkolatra is telepíthető, sőt ebben az esetben talán még könnyebb a munkavégzés. Ráadásul padlófűtés esetén is választható, hiszen az alapanyaga megengedi, és remekül hasznosítja a hőenergiát.

A lerakás módját illetően is többféle vinyl padló létezik: a ragasztós talán a legmacerásabb, de azt sem nehéz telepíteni. Ha öntapadósat választunk, akkor külön a ragasztóra sem lesz gondunk, de ha a legszimplább megoldást keressük, akkor a klikkes mellett döntsünk – nem véletlen, hogy ez a legnépszerűbb a három típus közül, és mi is ezt kínáljuk a vevőinknek a webáruházunkban.

Tekintse meg vinyl padló kínálatunkat, és ha igazán tartós, strapabíró, mégis esztétikus padlóburkolatot keres, rendeljen prémiumminőséget képviselő termékeink közül!

 

>>VINYL PADLÓ KÍNÁLATUNK MEGTEKINTÉSE<<