Ajánlatkérés Visszahívást kérek Hívjon most!

Kivitelezés-garancia:

A nem megfelelő kivitelezésből kifolyólag a terméket sérülés érheti, élettartama csökkenhet. A fektetés előtt vizsgálja át a WPC burkolatot! Amennyiben bármilyen hibát talál, jelezze azt a forgalmazónak! A kivitelezés elkezdésével az ügyfél elfogadja a termék minőségét és megjelenését. A kivitelezéssel csak olyan, felkészült szakembert bízzon meg, aki ismeri az építés technológiáját. A WPC burkolat tulajdonságai nem teszik lehetővé, hogy tartószerkezet, gerenda vagy tartóoszlop készüljön belőle.

A terméket fedett, de jól szellőző helyiségben, eredeti csomagolásában tárolja!

Garancia

A gyártó 5 év jótállást vállal a WPC burkolatokra, ami kiterjed a gyártási hibára visszavezethető törésekre és repedésekre. A garancia nem vonatkozik a szakszerűtlen kivitelezésből adódó hibákra, a szállítás és kivitelezés folyamán keletkezett károkra, valamint a helytelen használatból, nem megfelelő alkalmazásból és karbantartásból eredő sérülésekre. A természeti hatások miatt a termék kismértékben elszíneződhet, ez nem számít garanciális problémának.

Kivitelezés

1.   1. Vizsgálja meg, hogy az aljzat kellően egyenletes, sima, szilárd, száraz és tiszta-e! A vízelvezetés érdekében szükséges a 2%-os taglejtés. A WPC burkolat kompatibilitásáért a kivitelező felel, ezért nem tudunk felelősséget vállalni.

2.   

Az alátét párnafákat a vízelvezetéssel párhuzamosan rögzítse a betonhoz! A párnafák közötti távolságot a profil vastagsága és szélessége szabja meg. A megfelelő távolság 20x140 mm-es profil esetében 30 cm, míg 25x150 mm-es profilnál már 40 cm. A párnafa végeivel tartson 5-10 mm távolságot a faltól. A párnafák aljzathoz való rögzítéséhez 40 cm-enként használjon rozsdamentes csavarokat és rögzítő elemeket! A végektől legfeljebb 6-7 cm-re kezdje.

3.   A teraszburkolat első elemét a kezdő klipsz segítségével rögzítheti a párnafához. A teraszburkolat elemei közötti távtartásért a burkolat nútjába helyezett műanyag rögzítő felel. A hézagokat a végleges rögzítést megelőzően állítsa be!

4.   A rögzítés alatt és azt követően is ellenőrizze, hogy a párnafák megfelelő szintben vannak-e! Amennyiben szükséges, az eltéréseket korrigálja! A teraszburkolat elemeinek találkozásánál két párnafának kell egymás mellett lennie. A burkolati elemek találkozásának toldásához használhatja a végelzáró gumit.

5.    Az utolsó teraszelem közvetlenül a párnafára rögzítendő. Ehhez használjon rozsdamentes csavart!

6.    A teraszburkolat széle lezárható a burkolathoz csavarozott szegőprofillal vagy végzáróval.

WPC tartozékok

SZÜKSÉGES ANYAGOK                                 A KIVITELEZÉS SORÁN HASZNÁLT  
                                                                               SZERSZÁMOK                                                                                            

- WPC teraszburkolat                                         - kalapács

- az alátét WPC párnafák                                  - fűrészgép

- a rögzítéshez műanyag klipsz és csavar     - fúrógép                                                       

- a lezáráshoz szegőprofil                                 - csavarhúzó

                                                                               - csavarbehajtó gép

  WPC_teraszburkolat            WPC TERASZBURKOLAT
 WPC_párnafa         WPC PÁRNAFA
 WPC_szegQ_profil        WPC SZEGŐPROFIL

 WPC_rögzíuQ_klipsz_csavar       WPC RÖGZÍTŐ MŰANYAG KLIPSZ ÉS CSAVAR