Ajánlatkérés Visszahívást kérek Hívjon most!

WPC - Fa-műanyag-kompozit teraszburkolat

WPC - Fa-műanyag-kompozit teraszburkolat

A Fa-műanyag -kompozit teraszburkolat számos előnyt tudhat magáénak.


• Mivel 100%-ban újrahasznosított anyagból készült, kifejezetten környezetbarát.

  • • Könnyedén rögzíthető.

    •  Nincs szükség a felületének utólagos kezelésére.

• A teraszburkolat különösen tartós, -40 és + 60 °C között használható, ellenáll a víznek.

•A termékekre 5 év garanciát vállalunk.

   AKCIÓ!

GALÉRIA

Tekintse meg termékeinket! A galériában részletes leírást talál a teraszburkolatokról.

Bővebben »
Termékleírás, tartozékok

Ismerje meg termékeink kiváló tulajdonságait! Mindent megtudhat a WPC rendszerekhez szükséges kiegészítőkről, illetve részletes műszaki leírást is talál a termékről. 

Bővebben »Kivitelezés -garancia

A kivitelezés feltételei:

Amennyiben nem szakszerűen végzik a kivitelezést, a termék élettartama megrövidülhet. A lerakást megelőzően mindenképpen vizsgálja meg a WPC burkolatot! Az esetleges hibákat, deformitást, sérülést jelezze a forgalmazónak! A kivitelezés elkezdésével az ügyfél elfogadja a termék megjelenését és minőségét. Tapasztalt kivitelezőt keressen, aki birtokában van az építéshez szükséges technológiai ismereteknek! A WPC burkolat nem alkalmas gerenda, tartóoszlop vagy más tartószerkezet készítésére. Amennyiben nem tartja be az utasításokat, a garancia érvényét veszti.

A terméket saját csomagolásában, fedett, jól szellőző helyiségben tárolja!

GARANCIA

A gyártó 5 évre szóló garanciát vállal a WPC burkolatra. Ez érvényes minden – nem gyári hibára visszavezethető – repedésre és törésre. A nem megfelelő kivitelezés a garancia elvesztését eredményezi. A szállítás és kivitelezés alatt keletkezett, valamint a nem megfelelő használatból vagy karbantartásból eredő sérülésekre a jótállás nem vonatkozik. A teraszburkolat színe némiképpen változhat a természeti tényezőkből kifolyólag. Ez nem tartozik a garancia körébe, ahogyan a burkolat specialitásától eltérő felhasználásból eredő károk sem. 

Bővebben »


A teraszburkolat karbantartása -ápolása

1.    Vízfoltok

A kivitelezést követő első esők hagyhatnak néhány vízfoltot a felületen. Ezek idővel, néhány hét alatt eltűnnek, de fémszálas súrolóval is eltávolíthatók.

2.    Koszolódás

Időnként ajánlott a teljesen tisztának tűnő burkolatot is letisztítani, ugyanis megülhet rajta a por és a pollen. Ezt meleg, szappanos vízzel és egy seprű vagy merev sörtéjű kefe segítségével könnyedén elvégezheti.

3.    Karcolás, alkoholfolt, olajfolt, apró égési sérülés

Egy fémszálas szivacs vagy egy finomszemcsés csiszolópapír a segítségére lesz. Óvatos csiszolással eltüntethetők a foltok. Ezelőtt mindenképpen érdemes próbacsiszolást végezni a burkolat nem szembetűnő pontján. Így elkerülhető a túlságosan erős csiszolásból eredő elszíneződés vagy sérülés. A csiszolás után meleg, szappanos vízzel leöblíthető, seprűvel vagy merev sörtéjű kefével letakarítható a felület.

Bővebben »

WPC járólap

Rövid idő alatt, egyszerűen fektethető és felszedhető járólap. A WPC, vagyis wood plastik composite (fa-műanyag kompozit) adja a járólap felső rétegét, amely egy műanyag hordozóra kerül. A hordozó szélein található elemek teszik lehetővé a táblák összepattintását. A járólap mérete 22x310x310 mm (vastagság x szélesség), amiben már benne van a hordozóréteg is. A táblák összekapcsolás utáni mérete 300x300 mm. A járólap megrendelhető szürke és barna színekben. A járólap lefektetésének kedvez a szilárd, kemény aljzat. A hordozóréteg felelős a csapadék elvezetéséért, valamint a burkolat szellőzéséért.

 

 wpc_járólapwpc_járólapwpc_járólap