Blog

Kulcsszavas keresés:
A forró éghajlat és az ezzel együtt járó gyakori esőzés edzette trópusi fafajták lehetővé teszik, hogy a fából olyan burkolatokat és bútorokat készíthessenek, melyek kertünkben is megállják a helyüket. Ellenállnak az idő viszontagságainak, és lakjunk bárhol, a trópusok hangulata az udvarunkba költözik.

Kezdjük például teraszunkkal, a fa terasz tökéletes választás arra, hogy otthonunkból átvezessen minket kertünk zöldjébe.

Számos típus közül választhatunk, sokféle árnyalatban. A jatoba (más néven brazil cseresznye) például mahagónira emlékeztető, barnás-vörös színben játszik, a tatajuba sárga, míg a keruing lehet mély rózsaszín is, esetleg narancssárga vagy pedig lila-piros is.

Különleges színeikkel egyedivé varázsolják teraszunkat, és a fülledt nyári hangulatot árasztó exteriőr gondoskodik arról, hogy a házunk és kertünk között meglegyen a harmonikus átjárás a természetbe. Mindemellett pedig több generáció is élvezheti a trópusi fa teraszok nyújtotta élményt, ugyanis az egyik  legidőtállóbb fa burkolat. 

 
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás a bejegyzéshez!