Blog

Kulcsszavas keresés:
WPC teraszburkolatok

Nagyon kedvelt burkolóanyag a WPC, több okból kifolyólag. Az első, és legfontosabb, hogy megszólalásig hasonlít a fára, viszont nem kell felületkezelni, csak tisztíani. Soha nem lesz szükséged mázolásra, vagy festésre! Azért ez egy elég jelentős érv, emellett a fa-műanyagkompozit burkolóanyag mellett, legyünk őszinték.

Ami miatt sokan választják még a WPC-t, hogy teljesen környezetbarát anyag. Pontosan azt értik ezalatt, hogy műanyagok újrahasznosításával és újrahasznosított farost anyag felhasználásával jön létre.

Gyártója az Egyesült Államokbeli New Tech Wood már 11 éve foglalkozik WPC előállítással. A mostani, negyedik generációs termékcsaládra 25 éves garanciát adnak! Magyarországon kizárólagos forgalmazói vagyunk ennek az elöbb említett negyedik generácónak.

Az alábbiakban válaszolunk a leggyakrabban feltett kérdésekre:

Mi is az a WPC?

A rövidítés az angol Wood Plastic Composit szóból ered, magyarra fa és műanyag keverékének fordítható. Az összetétele 60%-ban bambusz, 35%-ban újrahasznosított műanyag, 5% adalékanyag.

Miért környezetbarát?

Gyártása során nem keletkezik környezetszennyező anyag, a védőréteget magas hőmérsékleten préselik össze, nem használnak ragasztó anyagot. A termék 100%-ban újrahasznosítható.

A védőréteg előnyei:

- UV védelem
- foltok elleni védelem
- könnyen tisztítható
- alacsony a karbantartási igény
- penész, rothadás, hasadás vagy repedezés megelőzése
- nem szálkásodik, nem reped
- felülete bordázott, így csúszásmentes
- egyszerű rögzítő elemmel lerakható
- 25 év garancia!
- felületkezelést nem igényel


Ahogy azt a képeken is láthatod, rendkívül esztétikus megjelenésű. És ez még nem minden. Mikro bordázott felületet választhat az, aki medence mellé csúszásgátló felületet szeretne, de elérhető sima és faerezetű kivitelezésben is.
Boltunkban megtekintheted a legújabb, negyedik generációs termékcsaládot különlegesen széles színválasztékban. Minden esetleges kérdésedre szívesen válaszolunk.




Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás a bejegyzéshez!