Blog

Kulcsszavas keresés:
Sziasztok!

Gondolkodtatok már azon, hogy a konyhapult anyaga mennyire határozza meg az egész konyha hangulatát? Ebben a hónapban megmutatjuk Nektek, hogyan nézhet ki egy konyha, ha trópusifából készítik a teljes munkalapot, vagy akár csak pár fa betéttel bolondítják meg a pultot.

Az általunk forgalmazott tömbösített munkalapok egyaránt alkalmazhatók konyhabútorokhoz, fürdőszobai polcokhoz és lépcsők kialakításához. Inspiráló képeket válogattunk azért, hogy szemléltessük Nektek, mennyire jól mutat és mennyivel több melegséget áraszt, mint a gránit vagy márvány burkolatok.

Ha nem akarjátok a teljes felületet fából, akkor lehet betétekkel díszíteni a konyhapultot, munkaasztalt. Az alábbi képen különösen jól megfigyelhető, ahogy az amúgy egysíkú fekete kő felületet egy kicsi trópusifa berakás mennyire megváltoztatja. A két különböző burkolat kiemelei egymás szépségét.

Megjelenését tekintve lehet tömör , mely a munkalap teljes hosszán egész szálakból, illetve avantgad, mely a munkalap teljes hosszán 30-40 cm-es darabokból van tömbösítve.

Mindent megteszünk, hogy a lehető legszélesebb trópusi fa munkapult választékot nyújtsuk vásárlóinknak, ezért kínálatunkon szebbnél szebb fafajták szerepelnek (bükk, hevea, iroko/kambala, merbau, rózsfa, teak, tölgy, tauri...).

Választékunkban szereplő standard méretek (vastagság x szélesség x hosszúság):
27x620x2440/ 3020mm; 30x620x2420/ 3020/ 4020mm; 40x620x2420/ 3020mm




Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás a bejegyzéshez!