Blog

Kulcsszavas keresés:
Trópusokról álmodozol, de nincs időd rá, hogy elmenj nyaralni? Vagy azt szeretnéd, hogy az egész nyár egy nagy nyaralás legyen, akkor is, ha otthon vagy?

Alakítsd ki a kertedet úgy, hogy álmaid valóra váljanak... Segítünk!

Mi jut eszedbe a nyaralásról? Nekünk a pihenés és kikapcsolódás, a víz közelsége és a természet. És persze a sok zöld és a sok fa körülötted!

Mit szólnál hozzá, ha ez megjelenne a kertedben/teraszodon vagy az erkélyeden is?

Esetleg úszómedencén gondolkozol, de a medencét körülölelő járófelülethez egyik térkő sem tetszik, valami természetesebbet szeretnél? Valami olyasmit, mintha fa lenne, de a legtöbb utánzat nagyon műanyagnak tűnik?

Az igazi fa természetesen kizárva, hiszen nem bírná a vizet, és pár nap intenzív esőzés után használhatatlan és nagyon csúnya lenne a felülete, úgyhogy kár lenne egyáltalán elkezdeni vele dolgozni...

Biztos ez? Mi lenne, ha nem kéne lemondanod a hőn áhított faburkolatról?

Erre kínálunk megoldást, ugyanis a trópusi fák (mint például a tatajuba, bangkirai, ipe, badi, cumaru) a forró éghajlat viszontagságai miatt ellenállnak a heves esőzéseknek is. Lepergetik a vizet, és a szívós fákból készült burkolatok a legidőtállóbbak közé tartoznak. Nem mellesleg nagyon jól is néznek ki, és számos árnyalatú fafajtát találhatsz kínálatunkban.

Úgyhogy, ha igazi trópusi kertet szeretnél, mint a képeken, akkor az Exotic Wood trópusi faburkolatait!




Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás a bejegyzéshez!