Blog

Kulcsszavas keresés:
Tavasz van. Most már nem csak ábrándozhatunk a napsütésről, a melegről és a grillpartikról, mint télen, hanem végre élvezhetjük az időjárást a szabadban.

Menj ki, és nézz körül a kertedben. Elégedett vagy a látvánnyal?

Ha nem, itt az idő, hogy kicsit átalakítsd a dolgokat. Még nincs itt a nyári forróság, amikor is szabadidőd nagy részét kint fogod tölteni az árnyékban hűsölve, még csak most kezdődött a napos időszak, úgyhogy még van egy kis időd, hogy rendbe szedd a dolgokat.

 

Milyen kertre vágysz? Mivel nem vagy elégedett?

A mi kedvencünk a trópusi kertek. A fülledt hangulat (mintha csak nyaralnál a saját kertedben!), a sok növény és persze a sok fa! Nem csak a kertben állnak, hanem a bútorok és a burkolat is fából van!

 

Faburkolat a kertbe? Hiszen az tönkremegy, gondolhatod. Néhány nagy esőzés, és a felülete deformálódik, szinte használhatlanná válik, és egyáltalán nem lesz esztétikus. Vagyis a faburkolat nem praktikus a kertbe...

Ha így gondolod, szerencsére tévedsz!

A trópusi fák (mint például a bangkirai, ipe, tatajuba, cumaru, badi) a forró éghajlat viszontagságai alatt megedződtek, így ellenállnak a heves esőzéseknek is. Lepergetik a vizet, és az ellenálló trópusi fákból készült burkolatok hosszú életűek, úgyhogy ha hosszútávra gondolkozol, akkor mindenképp remek választás. És persze gyönyörűek, ráadásul számos árnyalatú fát találhatsz kínálatunkban, így könnyedén megtervezheted kertedet.

 

Ha egy gyönyörű, fülledt hangulatú trópusi kertet szeretnél (pont, mint a képeken), akkor az Exotic Wood trópusi faburkolataival biztosan jól jársz!




Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás a bejegyzéshez!