Blog

Kulcsszavas keresés:
Világot látni jó, és utazni nagyon sokféleképpen lehet.

Lehet egyedül vagy társasággal, autóval, busszal, vonattal, repülővel vagy hajóval. A lényeg a kimozdulás! Érdemes mérlegelni, hogy milyen messze mivel érdemes nekiindulni, nehogy tovább tartson az út, mint a célállomáson eltöltendő idő. A leggyorsabb egyértelműen a repülő, de ha nincs a mi vagy a célpont közelében reptér, akkor sok időt veszíthetünk. A repülő és a vonat nagy előnye, hogy utazás nem vagyunk az ülésbe kényszerítve, és jó esetben étel-ital is vásárolható. A hajózásról bátran kijelenthető, hogy ez a mód nem a távolság megtételére van kihegyezve, hanem maga az utazás élményére.

Persze kivétel erősíti a szabályt, pl. az Amasonas környékén sok helyen csak hajózni lehet, mert olyan sűrű az esőerdő, hogy nincs út a szárazföldön.

Akár pihenés akár aktív feltöltődés céljából utazunk, bátran állíthatjuk, hogy ha el is fáradunk a kiruccanás végére, a sok élmény olyannyira képes feltölteni minket, hogy újult erővel állunk ismét a hétköznapok taposómalmába.  A trópusok - talán a monszun idejét leszámítva - mindig jó választás, de otthonunkba is egyszerűen elhozhatjuk a trópusok hangulatát trópusi fa burkolatokkal, kiegészítőkkel és bútorokkal!




Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás a bejegyzéshez!