Blog

Kulcsszavas keresés:
Hiába alakítottál ki egy nagyon praktikus elrendezésű konyhát, ha nem tetszik a helyiség hangulata, akkor nem szívesen fogsz benne főzni. És természetesen egy szép konyha és egy rosszul megválasztott konyhapult is katasztrofális eredménnyel, és súlyos ráfizetéssel járhat a későbbiekben, hiszen egy nem megfelelő anyagból készült munkalap hamar tönkremegy, és komoly összegekbe kerül pótlása.

Mit szólnál egy olyan munkalaphoz, ami nemcsak szép, kellemes melegséget sugárzó, de praktikus és ellenálló, de biztos lehetsz benne, hogy használatával teljesen egyedi konyhád lesz, amit biztosan büszkén mutatsz majd mindenkinek?

A bambusz munkalaprólvan szó, amely tökéletes választás a konyhádba!

Struktúrája megismételhetetlen (teljesen különbözik a fákétól), borostyán színét pedig hevítéssel lehet alakítani. A mi kínálatunkban natúr színű munkalapokat találsz.

A bambusz Óceániában és Délkelet-Ázsiában őshonos, anyagát füvek belül üres, fásodó nagy szárából nyerik, melyek magassága akár negyven méteres is lehet.

A bambusz teljes értékű anyag parketták, bútorok, padlóanyagok gyártásához, így konyhai munkalapnak is tökéletes.

Szilárd és szilárd anyag, mely teljesen egyedi külsőt kölcsönöz az enteriőrnek, melegséget és trópusi érzést visz a helyiségbe.

 Ha strapabíró, könnyű és mutatós munkalapot keresel konyhádba, vedd fel velünk a kapcsolatot :)




Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás a bejegyzéshez!