Blog

Kulcsszavas keresés:
Olvashattál már a trópusi fa számos előnyéről oldalunkon. A trópusi kertekről, teraszokról, fürdőről, konyháról...És a hálószobákról is! Mivel ez egy nagyon népszerű és fontos téma, és mert természetesen nagyon szeretjük a trópusi hálószobákat, gyűjtöttünk neked sok-sok inspiráló képet!

 

Bár néha kicsit boronós még az idő, és egy nem várt kétnapos tél is megjelent áprilisban, hamarosan itt a nyár és így a tökéletes alkalom is arra, hogy kialakítsd forró hangulatú, trópusi hálószobádat.

Termszetesen nem csak nyáron mutat jól az ilyen háló, télen is melegséggel tölt el, és jókedvre derít, de nyáron pedig igazi trópusi üdülőparadicsomban érezheted magad. Csak képzeld el, egy forró júliusi hétvégén felébredsz az ágyadban, besüt a nap a szobába, és te mosolyogva nézel körül trópusi hangulatú hálódban. Mintha csak egy nyaraláson lennél!

Az előző részben megnéztük, hogyan érdemes alkalmazni a trópusi fát a hálószobában, de nem árt egy kis ismétlés! A rövid válasz: mindenhogy! A hosszabb pedig: parkettaként, hajópadlóként, ágyvégként, tetőgerendaként... vagy akár készíthetünk belőle ágykeretet, éjjeliszekrényt is, és lambériaként is remekül mutathat! Már csak néhány hatalmas és pár kisebb szobanövényre van szükséged a teljes hatáshoz! És most pedig következzenek az ígért inspiráló képek! Melyik a kedvenced?

 

 

 

 




Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás a bejegyzéshez!