Blog

Utolsó bejegyzés:
Tökéletes terasz – szeszélyes időben is Egy különleges konyhai megoldás Örök nyár Menedék az otthonodban Irány a kert

Legolvasottabbak
Tökéletes terasz – szeszélyes időben is A tavaszt már mindannyian vártuk, de az évszak sosem érkezik zökkenőmentesen. Az örömteli napsütést ... Egy különleges konyhai megoldás Egy konyha megtervezése mindig nehéz. Kitalálni az elrendezést, eldönteni, milyen konyhai gépeket sz...
Kulcsszavas keresés:
Minden, amit a fa teraszról tudni kell! Ismerkedjen meg a fa teraszburkolatok típusaival, legyen naprakész a szakmailag az ExoticWood blogjának segítségével!

Bővebben...


Friss hírek, kapcsolódó események - tekintse meg blogunkat, ne maradjon le a fontos és érdekes információkról!

Bővebben...


Hogyan tervezz magadnak álomkonyhát?

Bővebben...


Szeretnéd tudni, hogyan lehet trópusi hangulatú fürdőszobád? Olvasd el blogunkat!

Bővebben...


Hogyan lehet trópusi hangulatú a kerted?

Bővebben...


Mi a helyzet azzal a szobával, ahol életed egyharmadát töltöd? Szeretnéd, ha úgy ébrednél minden nap, mint egy trópusi nyaraláson?

Bővebben...


Mit szólnál hozzá, ha olyan érzés lenne kiülni a kertedbe, mintha nyaralnál a trópusokon?

Bővebben...


Élvezd úgy teraszodat, mintha trópusi környezetben lennél! Olvasd el Blogunkat egy kis inspirációért!

Bővebben...


Mivel ez egy nagyon népszerű és fontos téma, és mert természetesen nagyon szeretjük a trópusi hálószobákat, gyűjtöttünk neked sok-sok inspiráló képet!

Bővebben...


Hunyd le a szemedet, és képzeld magad elé a kertedet. Nézd végig lassan a szépségét, aztán pedig gondold végig magadban: elégedett vagy mindennel?

Bővebben...


A tökéletes konyha megtervezése finoman szólva sem egyszerű feladat, ráadásul nagyon időigényes. Az elrendezés kialakításától kezdve, az elektromos és a vizes kiállások elhelyezése, az anyagválasztás és természetesen a design.

Bővebben...


Bár még a télben járunk, az időjárás sokszor a meleg idő közeledtét jelzi. Ha reggelente félálomban kitekintünk az ablakon, szinte azt hihetjük, tavasz van. Nem ritka mostanában a tiszta kék ég és a napsütés látványa, és bizony többször is előfordult, hogy a hőmérő higanyszála 10 fok felé kúszott.

Bővebben...


Végre! Úgy tűnik a téli sötétség és a havazás már a múlté, most már beköszöntött a napfény, a könnyű szellők és a megújulás időszaka. Te is vártad már a tavaszt?

Bővebben...Bővebben...


Nyaralj a trópusokon otthonodban!

Bővebben...


A tavaszt már mindannyian vártuk, de az évszak sosem érkezik zökkenőmentesen. Az örömteli napsütést és a magasabb Celsius-értéket heves esőzések és durva, csípős szelek kísérik.

Bővebben...