Blog

Kulcsszavas keresés:
Azért még természetesen tél van, de mi már nagyon várjuk a tavaszt, és persze a nyarat! Néha azon kapjuk magunkat, hogy trópusokról ábrándozunk, türkizkék óceánról, homokos partokról és pálmákról.

Veled is előfordult már ez?

Valljuk be, ha a nyár szerelmesei vagyunk, akkor néha bizony irigykedünk a trópusi égövbe tartozó országok lakóira :)

Persze egy rövidebb-hosszabb nyaralás idejéig ellátogathatunk a messzi napfényes országokba, vagy ha bátrak vagyunk, ki is költözhetünk, azonban kevésbé drasztikus lépésekkel is hozzájárulhatunk, hogy itthon is meglegyen ez a kellemes, nyári, trópusi hangulat.

Miért fontos ez? Ha sikerül elérnünk ezt a hangulatot otthonunkban, akkor jobb közérzetünk lesz, hatékonyabbak és boldogabbak is leszünk.

A trópusi életérzéshez elengedhetetlenek a szobanövények. Minél nagyobbak, annál jobbak! Válasszunk méretes fikuszokat, philodendronokat, pálmákat, és egészítsük ki őket bátran kisebb kaktuszokkal, anyósnyelvvel, illetve virágokkal.

Bátran mondhatjuk, hogy nagyon nehéz túl sok növényt birtokolni :)

A következő fontos dolog a fa. Méghozzá a trópusi fa.

Padló, mennyezet, bútorok… A trópusi fa nagyon különleges, remekül mutat, és az időjárás viszontagságai hihetetlenül ellenállóvá tették, így bátran alkalmazhatjuk konyhában, fürdőszobában vagy akár kültéren is.

Végül pedig a dekorációról se feledkezzünk meg! :)

 

Ha te is szeretnéd a trópusok hangulatát otthonodba vinni, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megalkotjuk álmaid otthonát :)




Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás a bejegyzéshez!