Blog

Utolsó bejegyzés:
Tökéletes terasz – szeszélyes időben is Egy különleges konyhai megoldás Örök nyár Menedék az otthonodban Irány a kert

Legolvasottabbak
Tökéletes terasz – szeszélyes időben is A tavaszt már mindannyian vártuk, de az évszak sosem érkezik zökkenőmentesen. Az örömteli napsütést ... Egy különleges konyhai megoldás Egy konyha megtervezése mindig nehéz. Kitalálni az elrendezést, eldönteni, milyen konyhai gépeket sz...
Kulcsszavas keresés:
Azért még természetesen tél van, de mi már nagyon várjuk a tavaszt, és persze a nyarat! Néha azon kapjuk magunkat, hogy trópusokról ábrándozunk, türkizkék óceánról, homokos partokról és pálmákról.

Veled is előfordult már ez?

Valljuk be, ha a nyár szerelmesei vagyunk, akkor néha bizony irigykedünk a trópusi égövbe tartozó országok lakóira :)

Persze egy rövidebb-hosszabb nyaralás idejéig ellátogathatunk a messzi napfényes országokba, vagy ha bátrak vagyunk, ki is költözhetünk, azonban kevésbé drasztikus lépésekkel is hozzájárulhatunk, hogy itthon is meglegyen ez a kellemes, nyári, trópusi hangulat.

Miért fontos ez? Ha sikerül elérnünk ezt a hangulatot otthonunkban, akkor jobb közérzetünk lesz, hatékonyabbak és boldogabbak is leszünk.

A trópusi életérzéshez elengedhetetlenek a szobanövények. Minél nagyobbak, annál jobbak! Válasszunk méretes fikuszokat, philodendronokat, pálmákat, és egészítsük ki őket bátran kisebb kaktuszokkal, anyósnyelvvel, illetve virágokkal.

Bátran mondhatjuk, hogy nagyon nehéz túl sok növényt birtokolni :)

A következő fontos dolog a fa. Méghozzá a trópusi fa.

Padló, mennyezet, bútorok… A trópusi fa nagyon különleges, remekül mutat, és az időjárás viszontagságai hihetetlenül ellenállóvá tették, így bátran alkalmazhatjuk konyhában, fürdőszobában vagy akár kültéren is.

Végül pedig a dekorációról se feledkezzünk meg! :)

 

Ha te is szeretnéd a trópusok hangulatát otthonodba vinni, vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megalkotjuk álmaid otthonát :)
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás a bejegyzéshez!