Blog

Utolsó bejegyzés:
Tökéletes terasz – szeszélyes időben is Egy különleges konyhai megoldás Örök nyár Menedék az otthonodban Irány a kert

Legolvasottabbak
Tökéletes terasz – szeszélyes időben is A tavaszt már mindannyian vártuk, de az évszak sosem érkezik zökkenőmentesen. Az örömteli napsütést ... Egy különleges konyhai megoldás Egy konyha megtervezése mindig nehéz. Kitalálni az elrendezést, eldönteni, milyen konyhai gépeket sz...
Kulcsszavas keresés:
Biztosan sokszor láttad a filmekben, ahogy a gyerekek és kamaszok saját kis bunkert alakítanak ki maguknak egy házikóban egy fa tetején. Az egésznek egy barátságos, természetközeli és mégis nosztalgikus hangulata van.

Biztosan sokszor láttad a filmekben, ahogy a gyerekek és kamaszok saját kis bunkert alakítanak ki maguknak egy házikóban egy fa tetején. Az egésznek egy barátságos, természetközeli és mégis nosztalgikus hangulata van.

 

Mit szólnál hozzá, ha ez a saját otthonodban is megoldhatóvá válna?

Ha a lakásod egy igazi menedékké válna, ahová vissza tudsz vonulni a városi nyüzsgés és a stresszes munka elől, hogy kipihend magad, és kikapcsolhass egy kicsit.

Néha nem árt, ha offline üzemmódba kapcsolod magad, és egy kicsit visszakerülsz a természetbe. Érdemes elmenned kirándulni, ha megteheted, de még jobb, ha a hétvégék mellett a hétköznapokban is élvezheted a természet közelségét otthonodban.

 

Nagyon divatos mostanában az otthoni dzsungel kialakítása, mivel egyre többen keresnek menedéket a túlzott információáramlás és az urbanizmus elől.

 

Milyenek ezek az otthoni menedékek?

 

Gondolj arra, hogy Balin lógatod a lábadat az óceánparton, aztán visszavonulsz a kis kunyhódba szundítani vagy olvasni egyet. Körbevesznek a zöld növények és a fák, neked pedig nincs semmi dolgod...

 

Na ezt a hatást próbálják rekreálni a természetes lakberendezés segítségével. Gondolj csak hatalmas és kisebb szobanövények kavalkádjára, és persze gyönyörű trópusi fapadlókra, tetőgerendákra, fürdőszobákra, teraszokra...  Igazi kis trópusi faház lehet otthonodból, még akkor is, ha a belváros forgatagában élsz.

 

Ráadásul ezek a trópusi burkolatok nagyon ellenállóak, így nyugodtan használhatod őket a fürdőszobában, a teraszon és a konyhában is.

 

Az Exotic Wood kínálatában számos különleges és egyedi trópusi fafajtát találsz,  melyek segítségével melegebbé, barátságosabbá és időtállóvá teheted otthonodat!
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás a bejegyzéshez!