Blog

Kulcsszavas keresés:
Lassacskán a szeszélyes nyár végéhez közeledünk, de nem kell aggódni, hamarosan jön az indián nyár, és a rövidke tél után újra visszatér a meleg, napsütéses idő.

Lassacskán a szeszélyes nyár végéhez közeledünk, de nem kell aggódni, hamarosan jön az indián nyár, és a rövidke tél után újra visszatér a meleg, napsütéses idő.

 

Ha te is imádod ezt az évszakot, akkor biztosan próbálod kiélvezni minden percét a kertben és a teraszon. A friss levegő, a simogató napsugarak, a madárcsicsergés... Mind hozzájárul az igazi nyári hangulathoz.

 

Csak fekszel kint a napágyon, a naptej finom kókuszos illata leng körül, miközben a nap fénye kellemesen bizsergeti a bőrödet. Egy koktélt szürcsölgetsz, és élvezed a szabadságot, miközben a szemedet becsukva egy trópusi paradicsomba képzeled magad.

 

Egy gyönyörű szigetre, ahol pálmafák lengedeznek a hűsítő szellőtől, és az óceán hullámainak megnyugtató susogása adja az aláfestő zenét.

 

Nem muszáj becsukni a szemedet, ugyanis ezt a trópusi hangulatot a saját kertedben is megidézheted.

 

Bár a tengert kicsit nehézkes a kertbe vinni, egy medence vagy kis tavacska már könnyebben megoldható, de akár egy kerti zuhany is csodákra képes a nyári melegben.

 

Mire van még szükséged? Sok-sok növényre és fára! De ne csak a hatalmas, árnyékot adó fákra gondolj, hiszen nézd meg, mennyivel mutatósabb, ha fából készül a terasz és a kerítés.

 

Főleg ha trópusi fából! Ezek a fafajták ugyanis a heves esőzéseknek köszönhetően megedződtek, így ellenállóak, és remekül bírják az időjárás viszontagságait. Nem kell attól félnek, hogy a záporok és zivatarok töredezetté és csúnyává változtatják a kezdetben gyönyörű teraszodat.

 

Ha igazi trópusi kertet szeretnél, nézz körül az Exotic Wood kínálatában!




Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás a bejegyzéshez!