Blog

Kulcsszavas keresés:
Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, hogy van olyan fa, ami tökéletes padló- és falburkolatként szolgál a fürdőszobába is, mert időtálló, bírja a párát, és akkor sem lesz baja, ha víz éri?

Ha fürdőszobai padlóburkolat, akkor a csempe az egyértelműen választás, a fa szóba sem jöhet. Nem bírja a párát, se vizet, úgyhogy nem praktikus a fürdőszobába.

 

Pedig milyen jó lenne egy természetes hatású, trópusi fürdő, ahol a tisztálkodás közben igazán kikapcsolódhatsz, és úgy érezheted magad, mintha egy forró országban wellnesszelnél.

De mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, hogy van olyan fa, ami tökéletes padló- és falburkolatként szolgál a fürdőszobába is, mert időtálló, bírja a párát, és akkor sem lesz baja, ha víz éri?

A trópusi fák mégpedig ilyenek. A forró égöv időjárási viszontagságainak köszönhetően ezek a fafajták (például a jatoba vagy a keruing) ellenállnak az időjárásnak, így fürdőszobádba költözhet a trópusok hangulata parketta, falburkolat vagy akár berendezés formájában is. A mérsékelt égövi fákkal ellentétben a klíma révén szívóssá edzett trópusi fák lepergetik a vizet, így biztos lehetsz benne, hogy sokáig élvezheted a fürdődben is.

 

És egy természetes anyagokból épített fürdőszobában teljesen más élmény a fürdés, már a helyiség hangulata is sokkal barátságosabb, hívogatóbb. Egész egyszerűen melegebb.

Elég ha csak ránézel ezekre a képekre, hogy megértsd, miről beszélünk. Melyik a kedvenced?




Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás a bejegyzéshez!