Blog

Kulcsszavas keresés:
Végre! Úgy tűnik a téli sötétség és a havazás már a múlté, most már beköszöntött a napfény, a könnyű szellők és a megújulás időszaka. Te is vártad már a tavaszt?

Előző blogbejegyzésünkben már leírtuk, mennyire epekedve nézegettük szorgosan az időjárás applikációt, de végre beköszöntött az év egyik legjobb időszaka. Nincs túl meleg, sem túl hideg, és tökéletes az idő ahhoz, hogy kimenjünk a kertbe vagy az erkélyre.

Grill- és kártyapartik, hatalmas sztorizások, bográcsozás, aztán hamarosan már napozni is ki lehet feküdni.

Ilyenkor azonban nem árt rendbe szedni a kertet. Sajnos a teljes kert füvesítése eléggé időigényes, és sok törődést is igényel, ha gyönyörű pázsitot szeretnénk.

Mi a választás ilyenkor, ha nem szeretnénk lemondani a természetes hatásról?

A megoldás a fa! A faburkolat gyönyörűen és természetesen mutat, akár önmagában, akár egy kisebb pázsitos résszel együtt.

Sokan félnek azonban, hogy a faburkolatokat kikezdi az időjárás, például szétrohasztja az esővíz, és többé nem lesz szép, rosszabb esetben göröngyössé válik.

Erre a problémára nyújt megoldást a trópusi fa!

Ezeket a fákat (mint például az ipe, tatajuba, badi vagy cumaru) a trópusi éghajlat viszontagságai edzették meg, így a heves esőzéseknek is könnyen ellenállnak. Lepergetik magukról a vizet, ráadásul nagyon hosszú ideig élnek, így remek választás a trópusi faburkolat egy időtálló kerthez. Nagyon szépek és több árnyalatban is léteznek (ahogy ezt kínálatunkban láthatod), így könnyedén integrálhatod valamelyik típust kertedbe.

Ha egy lenyűgöző, természetes, időtálló kertet szeretnél, akkor az Exotic Wood trópusi faburkolatai segítenek elérni a célodat!




Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás a bejegyzéshez!